Topic-icon Prosba o pomoc

  • Mama
  • Mama-ov Avatar Topic Author
  • okoloidúci
  • okoloidúci
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #120 od Mama
Mama vytvorená téma: Prosba o pomoc
Viem, že sa to netýka detí, ale neviem čo mám robiť. Moje 10 ročné dieťa je od piatka chore, bola som s nou u lekara, mám 40 tky teploty. Vcera som opäť konzultovala s doktorokou, že nepije, neje a má teploty, že nech jej da nieake infuzie alebo nech nas posle na hospitalizaciu. Dala nam na pitie infuziu a povedala, že ked odznie infekcia, bude jej lepsie. Dcerka leží v posteli, priviera očka, od rana neciakla. Mozem ist na hospitalizaciu aj bez odporucenia lakrky?
More
pred 8 rokmi 2 mesiacmi #121 od lpolednikova
lpolednikova zodpovedaná téma: Prosba o pomoc
Na oddelenie vám dcéru neprijmú bez odporúčania od praktického lekára. Radím vám ísť na pohotovosť, tam vám tiež môžu vystaviť výmenný lístok (odporučenie) na hospitalizáciu. Ten údaj, že vaša dcéra nemočila, je veľmi dôležitý. Môže ísť o kombinovanú infekciu, ktorá pomaly reaguje na antibiotiká. To, že nemočila môže byť pre nedostatočný príjem tekutín alebo zápal obličkovej panvičky. Nie som lekárka, toto je všetko, čo vám viem poradiť.
Poledníková
  • Anonym
  • Anonym-ov Avatar Topic Author
  • okoloidúci
  • okoloidúci
pred 8 rokmi 1 mesiacom #128 od Anonym
Anonym zodpovedaná téma: Prosba o pomoc
Dobry den, mamina mi kazala, že vam mám napísať lebo je v nemocnici so sestrou. Mám Vám podakovat za dobru radu, isla na pohotovost a tam ju so sestrou nechali na infuzie v nemocnici. Možno cez vikend ich aj pustia domov. Dakujeme
More
pred 8 rokmi 1 mesiacom #129 od lpolednikova
lpolednikova zodpovedaná téma: Prosba o pomoc
Som rada, že to dobre dopadlo a že ste napísali. Myslela som na maminu aj vašu sestru a som spokojná, že je to v poriadku.
S pozdravom
Poledníková
  • Anonym
  • Anonym-ov Avatar Topic Author
  • okoloidúci
  • okoloidúci
pred 8 rokmi 1 mesiacom #141 od Anonym
Anonym zodpovedaná téma: Prosba o pomoc
Dakujem Vám za Váš čas. V nemocnici som všetkym rozpravala, že ste mi pomohli Všetci tvrdili, že konečne niečo nove aj tu u nas. Pozerali sme tu vasu stranku. Bolo by fajn, keby ste tam niečo dali aj pre rodiny s detičkami a mamičky, ktoré často doma tápajú a majú problém. NApríklad tam spomínala mama a babka, že nevedeli si poradiť so zábalami pri vysokých teplotách. Tiež tam bola babka, ktorá má problémy so starsotlivostou o postihnutú vnučku. Poradila som im, aby Vám napísali. Nevadí? Nech sa Vám darí vo Vašej úžasnej práci.
More
pred 8 rokmi 1 mesiacom #142 od lpolednikova
lpolednikova zodpovedaná téma: Prosba o pomoc
Ďakujeme za uznanie, my sme už tiež prišli nato, že aj deti, matky s deťmi a rodičia s deťmi potrebujú poradiť. My sme ale odborníci predovšetkým v oblasti starostlivosti o dospelých. Uvažujeme však nad tým, že napíšeme nový projekt a zahrnieme do neho aj deti. Ak však niekto napíše otázku na problém u dieťaťa a my budeme vedieť poradiť, tak odpovieme.
S pozdravom
Poledníková
Moderátori: lpolednikovamliskovajmikulasova
Čas vytvorenia stránky: 0.279 sekúnd